Goodstep
 • Rätt produkter vid rätt tillfälle

  Goodsteps sortimentfilosofi är att erbjuda det bästa urvalet av marknadens mest attraktiva varumärken och produkter. Vi ställer höga kvalitetskrav och arbetar med några av branschens starkaste och mest välkända varumärken. Bredd och djup i utbudet är viktigt för att skapa valfriheten för dig som kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt produktsortiment av skotillbehör så att du som kund hos oss alltid skall kunna erbjudas de mest aktuella och framför allt säljande tillbehören. Stora delar av sortimentet finns i vår katalog som gäller fr.o.m. 2015 liksom i e-handeln. Goodstep saluför produkter från varumärken som 2GO, Bama, Bandi, Boston, Kiwi, Saicara, Shoeboy's, Woly, Woodroe, SmellWell med flera.

  Du kan känna dig trygg i vetskapen om att vi gör allt för att du ska kunna öka skotillbehörsförsäljningen. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda det lilla extra och till såväl produkter som varumärken har vi ett brett utbud marknadsmaterial som stöd till försäljningen.
  Bama Fresh Liners. Fräscha fötter hela dagen!
  Woly Pure Fresh. Fräscha fötter hela dagen!
  Alla pratar om vädret. Inte vi. • Varumärken  Produktsortiment

  Skovård

  Produkter för att rengöra, vårda och skydda är stommen i skovårdsprogrammen från Bama, Boston, Kiwi, Woly och Shoeboy's. Komplement till dessa koncept är exempelvis Effekt Leather Balm, BioProline ekologiskt läderbalsam, Yocoair, SmellWell och diverse läderfärg.

  Hud- och fotvård

  Produkterna från Saicara fräschar upp, skämmer bort, återfuktar, lugnar och mjukgör hud och fötter. Det breda sortimentet består av produkter med högkvalitativa ingredienser, exklusiva oljor och vitaminer. Även Bama och Woly erbjuder storsäljare inom denna kategori.

  Inläggssulor och skoinlägg

  10.000 steg om dagen. Många steg kräver komfort och bästa passform. Att regelbundet byta inläggssula ökar komforten och förlänger livslängden på skorna. Hos oss hittar du allt från klassiska inläggssulor till avancerade ortopediska skoinlägg från 2GO, Bama, Bandi, Kiwi, Shoeboy's och Woly. Sortimentet rymmer även smarta gelprodukter, halvsulor, hälgrepp, hälkuddar m.m.

  Skoband

  Ge skorna nytt liv! I sortimentet av skoband finns många olika varianter och vi uppfyller de flesta behov. Tunna, tjocka, platta, runda, färgade, mönstrade, klassiska, sportiga, trendiga, bomull och polyester. Vi erbjuder ett fullsortiment av högsta klass och de klassiska skobanden finns i blisterförpackning, som metervara, i ask och i modernt förpackade påsar.

  Skotillbehör

  Produkterna från 2GO och Azzezo står för bredden i tillbehörssortimentet som håller hög kvalitet till ett bra pris. Här ryms skohorn, skoborstar, skoblock, stövelsträckare, stövelknektar, sko- & fotmätare, putsdukar, lim, plastkassar m.m. Även varumärkena Bama, Boston, Shoeboy's och Woly erbjuder ett anpassat utbud av tillbehör.

  Halkskydd, skor och tofflor

  Halkskydd finns i många olika modeller och prisklasser – populära produkter under årets vinterhalvåret. Vi erbjuder även ett attraktivt sortiment av sandaler, tofflor, skor och stövlar. Bland annat bekväma och värmande tofflor från Woodroe av naturliga material med högsta kvalitet. Sortimentet innehåller även gymnastiktofflor, badskor och sockiplast.