Goodstep
 • Rätt produkter vid rätt tillfälle

  Goodsteps sortimentfilosofi är att erbjuda det bästa urvalet av marknadens mest attraktiva varumärken och produkter. Vi ställer höga kvalitetskrav och arbetar med några av branschens starkaste och mest välkända varumärken. Bredd och djup i utbudet är viktigt för att skapa valfriheten för dig som kund. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt produktsortiment av skotillbehör så att du som kund hos oss alltid skall kunna erbjudas de mest aktuella och framför allt säljande tillbehören. Stora delar av sortimentet finns i vår katalog liksom i e-handeln. Goodstep saluför produkter från varumärken som 2GO, adidas, Bama, Bandi, Kiwi, Shoeboy's, Woly och Woodroe med flera.

  Du kan känna dig trygg i vetskapen om att vi gör allt för att du ska kunna öka skotillbehörsförsäljningen. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda det lilla extra och till såväl produkter som varumärken har vi ett brett utbud marknadsmaterial som stöd till försäljningen.
  Bama Fresh Liners. Fräscha fötter hela dagen!
  Woly Pure Fresh. Fräscha fötter hela dagen!
  Alla pratar om vädret. Inte vi. • Service med guldkant

  Vi kommer att bygga på våra styrkor; god lagerhållning, snabba och exakta leveranser, stort produktkunnande samt kända stabila varumärken. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att vi gör allt för att du ska kunna öka skotillbehörsförsäljningen. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda det lilla extra:

  Leveranser

  Om du lägger din beställning vardagar innan kl. 12:00 skickar vi generellt din beställning samma dag. Beställningar som istället når oss efter kl. 12:00 skickas nästkommande vardag. Vi använder oss av säkra och punktliga speditörer för att skicka våra försändelser.

  Shoecare Academy

  Med konceptet Shoecare Academy erbjuder vi skräddarsydda utbildningar som motiverar dig och dina kollegor till att rådgiva kunderna om skovård och tillbehör. Skovårdsprodukter och skotillbehör är specialprodukter och utbudet är stort vilket kräver ett brett kunnande. Kunskap viktig för den service och rådgivning som ger merförsäljning och återkommande kunder.

  Personlig service

  Vi cirkulerar hela tiden större delen av Skandinavien och besöker dig på plats i din butik. Vårt team av sälj- och marketingpersonal, lager- och kundservicemedarbetare brinner för att ge dig skräddarsydd service. Vi fungerar som din personliga affärspartner och strävar hela tiden efter att förbättra återförsäljningen av våra produkter.

  Inredning och exponering

  Sedan länge samarbetar vi med inredningsföretaget Butikskonsult som jobbar med de ledande aktörerna inom service- och dagligvaruhandel. Tillsammans kan vi erbjuda allt från hela butikskoncept till små butikstillbehör speciellt framtaget för skobranschen och våra skotillbehör.