Goodstep
 • Om Goodstep

  Goodstep marknadsför och representerar världsledande och noga utvalda varumärken inom skovårdsrelaterade produkter och skotillbehör. Med hög kvalitet liksom känsla för service och omtanke har vi levererat produkter i över 30 år till svenska och närmare 100 år till danska kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment och tjänster som ligger rätt i tiden samt strävar efter att aktivt underlätta och förbättra återförsäljningen av våra produkter. I Danmark och Norge har vi bytt namn från Shoecare till Goodstep liksom tagit ett stort kliv framåt vad gäller vårt erbjudande. Integrationen var naturlig sett till såväl arbetssätt som värdegrund och det nya Goodstep har en bredare produktportfölj och ökad närvaro i hela Skandinavien.

  Varumärken

  Vi samarbetar med några av branschens starkaste och mest välkända varumärken. Hos oss hittar du exempelvis breda produktkoncept från 2GO, Adidas, Bama, Bandi, Kiwi, Saicara, Shoeboy's och Woly. Tillsammans med specialiserade varumärken som BioProline, Foot Petals, Woodroe och SmellWell har vi ett produktsortiment som passar alla - från den enskilda butiken till de stora butikskedjorna.


  Historia

  I Sverige och Norge har vi sålt skoutensilier sedan 1983. Tidigare under namnen Tenvig AB och Utensi AB. I Danmark har vi gjort så i över 100 år under namnet Shoecare. Idag, långt senare, levererar dagens Goodstep skovårdsprodukter, skotillbehör och relaterade produkter till över 1200 skobutiker och varuhus runt om i Skandinavien. Med ett brett sortiment, ett geografiskt centralt läge och gedigen erfarenhet kan vi erbjuda branschen bästa service och goda affärer.

 • Service med guldkant

  Vi kommer att bygga på våra styrkor; god lagerhållning, snabba och exakta leveranser, stort produktkunnande samt kända stabila varumärken. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att vi gör allt för att du ska kunna öka skotillbehörsförsäljningen. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda det lilla extra:

  Leveranser

  Om du lägger din beställning vardagar innan kl. 12:00 skickar vi generellt din beställning samma dag. Beställningar som istället når oss efter kl. 12:00 skickas nästkommande vardag. Vi använder oss av säkra och punktliga speditörer för att skicka våra försändelser.

  Shoecare Academy

  Med konceptet Shoecare Academy erbjuder vi skräddarsydda utbildningar som motiverar dig och dina kollegor till att rådgiva kunderna om skovård och tillbehör. Skovårdsprodukter och skotillbehör är specialprodukter och utbudet är stort vilket kräver ett brett kunnande. Kunskap viktig för den service och rådgivning som ger merförsäljning och återkommande kunder.

  Personlig service

  Vi cirkulerar hela tiden större delen av Skandinavien och besöker dig på plats i din butik. Vårt team av sälj- och marketingpersonal, lager- och kundservicemedarbetare brinner för att ge dig skräddarsydd service. Vi fungerar som din personliga affärspartner och strävar hela tiden efter att förbättra återförsäljningen av våra produkter.

  Inredning och exponering

  Sedan länge samarbetar vi med inredningsföretaget Butikskonsult som jobbar med de ledande aktörerna inom service- och dagligvaruhandel. Tillsammans kan vi erbjuda allt från hela butikskoncept till små butikstillbehör speciellt framtaget för skobranschen och våra skotillbehör.